Forum

İndirimde diye ihti...

Bildirimler
Tümünü temizle

İndirimde diye ihtiyacım olmayan şeyi aldım

37 Gönderiler
30 Üyeler
0 Reactions
84 Görüntüleme
(@sokaklambasi)
Gönderiler: 196
🔶 Kehribar

aga bi de kendini karşı tarafın yerine koy. ben ona göre karar verirdim

Gönderildi : 5 Eylül 2026 9:46 am
(@yagmursonrasi)
Gönderiler: 198
🔶 Kehribar

Niyet kötü değil tamam da sonuç da var. indirimler gerçekten karar vermeyi zorlaştırıyor ama kullanmayacağın bir ürün ucuz olsa bile para ve yer kaybı.

(@gecevardiyasi)
Gönderiler: 201
🔶 Kehribar

İndirim yüzünden gereksiz alışveriş yapmak bence o kadar büyütülecek bi şey değil. indirimler gerçekten karar vermeyi zorlaştırıyor. şahsen

(@minikgezegen)
Gönderiler: 207
🔶 Kehribar

ben bu konuda karşı tarafı daha iyi anlıyorum. kullanmayacağın bir ürün ucuz olsa bile para ve yer kaybı. ufak duruyo da uzadıkça can sıkar. yani

(@radyo_frekansi)
Gönderiler: 192
🔶 Kehribar

Aynı olmasa da yakın bi şey yaşadım. bende çözüm olan şey iade süresi geçmeden ürünü geri göndermek oldu, konu büyümeden kapandı. ben böyle düşünüyorum

(@yagmursonrasi)
Gönderiler: 198
🔶 Kehribar

Niyet kötü değil tamam da sonuç da var. indirimler gerçekten karar vermeyi zorlaştırıyor ama kullanmayacağın bir ürün ucuz olsa bile para ve yer kaybı. bilmiyorum tabi

(@uykusuzbaykus)
Gönderiler: 196
🔶 Kehribar

bence en kolayı şu: iade süresi geçmeden ürünü geri göndermek. ne olay büyür ne de saklamış olursun ama karar senin

Sayfa 3 / 3
Paylaş:
Alışveriş Sepeti

Lütfen Yaşınızı Doğrulayın

Bu siteye girmek için yasal yaş sınırını aşmış olmalısınız

Türk Ceza Kanununun 226. Maddesi uyarınca 18 yaşından küçüklerin bu sayfayı gezmeleri ve ürün satın almaları yasaktır. Eğer 18 yaşın altında ve yasal olarak yetişkin değilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satın almayın.