bence en kolayı şu: erken haber verip içten bir tebrik mesajı göndermek. ne olay büyür ne de saklamış olursun
Bi de şöyle bak Davet sana özel olarak mı yapıldı? o detay çok şeyi değiştirir.
Tek taraflı bakamıyorum buna. her davete katılmak zorunda değilsin ama öte yandan son anda bahane uydurmak karşı tarafın planını ve güvenini etkileyebilir.
yerinde olsam açıkça söylerdim. son anda bahane uydurmak karşı tarafın planını ve güvenini etkileyebilir, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir.
Tam aynısı değil ama bana da olmuştu, sakladıkça daha çok kafaya taktım. söyleyince de sandığım kadar olay olmadı.
Aynısını biri sana yapsa ne hissederdin? ben ona göre karar verirdim.
uzun süredir görüşmediğin arkadaşının düğününe gitmemek bana göre çok büyük bi olay değil. her davete katılmak zorunda değilsin.
İki tarafı da düşününce bence burda öbür taraf haklı. son anda bahane uydurmak karşı tarafın planını ve güvenini etkileyebilir. şimdi küçük gelir ama sonra kafana takılır.
benzerini yaşadım. bende işe yarayan şey erken haber verip içten bir tebrik mesajı göndermek oldu, konu büyümeden kapandı.
tamam kötü niyet yok ama sonuç değişmiyo. her davete katılmak zorunda değilsin ama son anda bahane uydurmak karşı tarafın planını ve güvenini etkileyebilir
ben olsam şunu yapardım: erken haber verip içten bir tebrik mesajı göndermek. ne olay büyür ne de saklamış olursun.
Davet sana özel olarak mı yapıldı? cevap ona göre baya değişir.
iki tarafı da var bunun. her davete katılmak zorunda değilsin ama öte yandan son anda bahane uydurmak karşı tarafın planını ve güvenini etkileyebilir...
Açıkçası bence söyle gitsin. son anda bahane uydurmak karşı tarafın planını ve güvenini etkileyebilir, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir.
Aynısı değil ama benzerini yaşadım, sakladıkça daha çok kafaya taktım. söyleyince de sandığım kadar olay olmadı.