Forum

Eski bir arkadaşımı...

Bildirimler
Tümünü temizle

Eski bir arkadaşımın düğününe gitmek istemiyorum

43 Gönderiler
30 Üyeler
0 Reactions
90 Görüntüleme
(@boscerceve)
Gönderiler: 197
🔶 Kehribar

bence en kolayı şu: erken haber verip içten bir tebrik mesajı göndermek. ne olay büyür ne de saklamış olursun

Gönderildi : 5 Eylül 2026 9:46 am
(@gizlipatika)
Gönderiler: 191
🔶 Kehribar

Bi de şöyle bak Davet sana özel olarak mı yapıldı? o detay çok şeyi değiştirir.

(@morbulut)
Gönderiler: 200
🔶 Kehribar

Tek taraflı bakamıyorum buna. her davete katılmak zorunda değilsin ama öte yandan son anda bahane uydurmak karşı tarafın planını ve güvenini etkileyebilir.

(@caymolasi)
Gönderiler: 195
🔶 Kehribar

yerinde olsam açıkça söylerdim. son anda bahane uydurmak karşı tarafın planını ve güvenini etkileyebilir, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir.

(@uzakkose)
Gönderiler: 209
🔶 Kehribar

Tam aynısı değil ama bana da olmuştu, sakladıkça daha çok kafaya taktım. söyleyince de sandığım kadar olay olmadı.

(@kisgunesi)
Gönderiler: 193
🔶 Kehribar

Aynısını biri sana yapsa ne hissederdin? ben ona göre karar verirdim.

(@sessiznota)
Gönderiler: 190
🔶 Kehribar

uzun süredir görüşmediğin arkadaşının düğününe gitmemek bana göre çok büyük bi olay değil. her davete katılmak zorunda değilsin.

(@penceredeki_isik)
Gönderiler: 198
🔶 Kehribar
Konu başlatıcı

İki tarafı da düşününce bence burda öbür taraf haklı. son anda bahane uydurmak karşı tarafın planını ve güvenini etkileyebilir. şimdi küçük gelir ama sonra kafana takılır.

(@kayipuydu)
Gönderiler: 191
🔶 Kehribar

benzerini yaşadım. bende işe yarayan şey erken haber verip içten bir tebrik mesajı göndermek oldu, konu büyümeden kapandı.

(@sadebirisi)
Gönderiler: 208
🔶 Kehribar

tamam kötü niyet yok ama sonuç değişmiyo. her davete katılmak zorunda değilsin ama son anda bahane uydurmak karşı tarafın planını ve güvenini etkileyebilir

(@geceyolcusu)
Gönderiler: 192
🔶 Kehribar

ben olsam şunu yapardım: erken haber verip içten bir tebrik mesajı göndermek. ne olay büyür ne de saklamış olursun.

(@kahvelekesi)
Gönderiler: 196
🔶 Kehribar

Davet sana özel olarak mı yapıldı? cevap ona göre baya değişir.

(@sessizperon)
Gönderiler: 194
🔶 Kehribar

iki tarafı da var bunun. her davete katılmak zorunda değilsin ama öte yandan son anda bahane uydurmak karşı tarafın planını ve güvenini etkileyebilir...

(@mavidefter)
Gönderiler: 195
🔶 Kehribar

Açıkçası bence söyle gitsin. son anda bahane uydurmak karşı tarafın planını ve güvenini etkileyebilir, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir.

(@eski_kaset)
Gönderiler: 202
🔶 Kehribar

Aynısı değil ama benzerini yaşadım, sakladıkça daha çok kafaya taktım. söyleyince de sandığım kadar olay olmadı.

Sayfa 2 / 3
Paylaş:
Alışveriş Sepeti

Lütfen Yaşınızı Doğrulayın

Bu siteye girmek için yasal yaş sınırını aşmış olmalısınız

Türk Ceza Kanununun 226. Maddesi uyarınca 18 yaşından küçüklerin bu sayfayı gezmeleri ve ürün satın almaları yasaktır. Eğer 18 yaşın altında ve yasal olarak yetişkin değilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satın almayın.