Başlangıç için metal yerine kumaş bağ düşünüyorum, öneriniz var mı?
Dolaşımı sıkmayan ve tek hareketle açılan bağlar daha kontrollü bence
Ben olsam önce şuna bakardım: dolaşımı sıkmayan ve tek hareketle açılan bağlar daha kontrollü
Anahtarlı ve sert ürünler yeni başlayan için gereksiz risk olabilir, bunu atlamayın derim
Bu konuda dolaşımı sıkmayan ve tek hareketle açılan bağlar daha kontrollü kısmı daha mantıklı geliyor
Aynı şeyi araştırırken ben de çok kararsız kalmıştım. dolaşımı sıkmayan ve tek hareketle açılan bağlar daha kontrollü
Yorumdan çok ürün bilgisini okuyunca dolaşımı sıkmayan ve tek hareketle açılan bağlar daha kontrollü öne çıkıyor
Acele almaya gerek yok ya, anahtarlı ve sert ürünler yeni başlayan için gereksiz risk olabilir
Bence mağazaya da sor. dolaşımı sıkmayan ve tek hareketle açılan bağlar daha kontrollü
Herkeste aynı olmayabilir ama dolaşımı sıkmayan ve tek hareketle açılan bağlar daha kontrollü
Benim dikkat ettiğim şey şu oldu: anahtarlı ve sert ürünler yeni başlayan için gereksiz risk olabilir
Fiyat kısmından önce dolaşımı sıkmayan ve tek hareketle açılan bağlar daha kontrollü diye düşünüyorum
Kısa cevap: dolaşımı sıkmayan ve tek hareketle açılan bağlar daha kontrollü
Evet mantıklı ama anahtarlı ve sert ürünler yeni başlayan için gereksiz risk olabilir
Bu biraz kişiden kişiye değişir. yine de dolaşımı sıkmayan ve tek hareketle açılan bağlar daha kontrollü