Farklı şehirlerdeyiz, uygulama üzerinden çalışan ürün kullanan var mı?
Bağlantısı iyi ve uygulaması düzenli güncellenen modellere bakmak mantıklı bence
Ben olsam önce şuna bakardım: bağlantısı iyi ve uygulaması düzenli güncellenen modellere bakmak mantıklı
özel hesap ve güçlü parola kullanmak mahremiyet için önemli, bunu atlamayın derim
Bu konuda bağlantısı iyi ve uygulaması düzenli güncellenen modellere bakmak mantıklı kısmı daha mantıklı geliyor
Aynı şeyi araştırırken ben de çok kararsız kalmıştım. bağlantısı iyi ve uygulaması düzenli güncellenen modellere bakmak mantıklı
Yorumdan çok ürün bilgisini okuyunca bağlantısı iyi ve uygulaması düzenli güncellenen modellere bakmak mantıklı öne çıkıyor
Acele almaya gerek yok ya, özel hesap ve güçlü parola kullanmak mahremiyet için önemli
Bence mağazaya da sor. bağlantısı iyi ve uygulaması düzenli güncellenen modellere bakmak mantıklı
Herkeste aynı olmayabilir ama bağlantısı iyi ve uygulaması düzenli güncellenen modellere bakmak mantıklı
Benim dikkat ettiğim şey şu oldu: özel hesap ve güçlü parola kullanmak mahremiyet için önemli
Fiyat kısmından önce bağlantısı iyi ve uygulaması düzenli güncellenen modellere bakmak mantıklı diye düşünüyorum
Kısa cevap: bağlantısı iyi ve uygulaması düzenli güncellenen modellere bakmak mantıklı
Evet mantıklı ama özel hesap ve güçlü parola kullanmak mahremiyet için önemli
Bu biraz kişiden kişiye değişir. yine de bağlantısı iyi ve uygulaması düzenli güncellenen modellere bakmak mantıklı