Bel ve açı desteği için düşünüyorum, normal yastıktan farkı var mı?
Sertliğini koruyan kama biçimli destek bazı pozisyonlarda rahatlık sağlayabilir bence
Ben olsam önce şuna bakardım: sertliğini koruyan kama biçimli destek bazı pozisyonlarda rahatlık sağlayabilir
Bel ağrısı varsa rahatsız eden açıda ısrar edilmemeli, bunu atlamayın derim
Bu konuda sertliğini koruyan kama biçimli destek bazı pozisyonlarda rahatlık sağlayabilir kısmı daha mantıklı geliyor
Aynı şeyi araştırırken ben de çok kararsız kalmıştım. sertliğini koruyan kama biçimli destek bazı pozisyonlarda rahatlık sağlayabilir
Yorumdan çok ürün bilgisini okuyunca sertliğini koruyan kama biçimli destek bazı pozisyonlarda rahatlık sağlayabilir öne çıkıyor
Acele almaya gerek yok ya, bel ağrısı varsa rahatsız eden açıda ısrar edilmemeli
Bence mağazaya da sor. sertliğini koruyan kama biçimli destek bazı pozisyonlarda rahatlık sağlayabilir
Herkeste aynı olmayabilir ama sertliğini koruyan kama biçimli destek bazı pozisyonlarda rahatlık sağlayabilir
Benim dikkat ettiğim şey şu oldu: bel ağrısı varsa rahatsız eden açıda ısrar edilmemeli
Fiyat kısmından önce sertliğini koruyan kama biçimli destek bazı pozisyonlarda rahatlık sağlayabilir diye düşünüyorum
Kısa cevap: sertliğini koruyan kama biçimli destek bazı pozisyonlarda rahatlık sağlayabilir
Evet mantıklı ama bel ağrısı varsa rahatsız eden açıda ısrar edilmemeli
Bu biraz kişiden kişiye değişir. yine de sertliğini koruyan kama biçimli destek bazı pozisyonlarda rahatlık sağlayabilir