Uzun süre kullanmadığım oyuncağın pilini nasıl koruyabilirim?
ürünü tamamen boş bırakmadan ara sıra şarj etmek işe yarayabilir bence
Ben olsam önce şuna bakardım: ürünü tamamen boş bırakmadan ara sıra şarj etmek işe yarayabilir
Uyumsuz adaptör veya sürekli prizde bırakmak pili yorabilir, bunu atlamayın derim
Bu konuda ürünü tamamen boş bırakmadan ara sıra şarj etmek işe yarayabilir kısmı daha mantıklı geliyor
Aynı şeyi araştırırken ben de çok kararsız kalmıştım. ürünü tamamen boş bırakmadan ara sıra şarj etmek işe yarayabilir
Yorumdan çok ürün bilgisini okuyunca ürünü tamamen boş bırakmadan ara sıra şarj etmek işe yarayabilir öne çıkıyor
Acele almaya gerek yok ya, uyumsuz adaptör veya sürekli prizde bırakmak pili yorabilir
Bence mağazaya da sor. ürünü tamamen boş bırakmadan ara sıra şarj etmek işe yarayabilir
Herkeste aynı olmayabilir ama ürünü tamamen boş bırakmadan ara sıra şarj etmek işe yarayabilir
Benim dikkat ettiğim şey şu oldu: uyumsuz adaptör veya sürekli prizde bırakmak pili yorabilir
Fiyat kısmından önce ürünü tamamen boş bırakmadan ara sıra şarj etmek işe yarayabilir diye düşünüyorum
Kısa cevap: ürünü tamamen boş bırakmadan ara sıra şarj etmek işe yarayabilir
Evet mantıklı ama uyumsuz adaptör veya sürekli prizde bırakmak pili yorabilir
Bu biraz kişiden kişiye değişir. yine de ürünü tamamen boş bırakmadan ara sıra şarj etmek işe yarayabilir