Standart beden bazen rahatsız ediyor. Ölçü seçerken neye bakıyorsunuz?
Nominal genişlik bilgisi beden seçiminde daha işe yarıyor bence
Ben olsam önce şuna bakardım: nominal genişlik bilgisi beden seçiminde daha işe yarıyor
Fazla sıkı ya da bol ürün hem konforu hem güvenliği etkileyebilir, bunu atlamayın derim
Bu konuda nominal genişlik bilgisi beden seçiminde daha işe yarıyor kısmı daha mantıklı geliyor
Aynı şeyi araştırırken ben de çok kararsız kalmıştım. nominal genişlik bilgisi beden seçiminde daha işe yarıyor
Yorumdan çok ürün bilgisini okuyunca nominal genişlik bilgisi beden seçiminde daha işe yarıyor öne çıkıyor
Acele almaya gerek yok ya, fazla sıkı ya da bol ürün hem konforu hem güvenliği etkileyebilir
Bence mağazaya da sor. nominal genişlik bilgisi beden seçiminde daha işe yarıyor
Herkeste aynı olmayabilir ama nominal genişlik bilgisi beden seçiminde daha işe yarıyor
Benim dikkat ettiğim şey şu oldu: fazla sıkı ya da bol ürün hem konforu hem güvenliği etkileyebilir
Fiyat kısmından önce nominal genişlik bilgisi beden seçiminde daha işe yarıyor diye düşünüyorum
Kısa cevap: nominal genişlik bilgisi beden seçiminde daha işe yarıyor
Evet mantıklı ama fazla sıkı ya da bol ürün hem konforu hem güvenliği etkileyebilir
Bu biraz kişiden kişiye değişir. yine de nominal genişlik bilgisi beden seçiminde daha işe yarıyor