Egzersize başlamak istiyorum, aparat şart mı yoksa uygulamayla olur mu?
önce doğru kası öğrendiğinden emin olmak daha önemli bence
Ben olsam önce şuna bakardım: önce doğru kası öğrendiğinden emin olmak daha önemli
Ağrı veya mevcut bir sağlık sorunu varsa fizyoterapist görüşü alınabilir, bunu atlamayın derim
Bu konuda önce doğru kası öğrendiğinden emin olmak daha önemli kısmı daha mantıklı geliyor
Aynı şeyi araştırırken ben de çok kararsız kalmıştım. önce doğru kası öğrendiğinden emin olmak daha önemli
Yorumdan çok ürün bilgisini okuyunca önce doğru kası öğrendiğinden emin olmak daha önemli öne çıkıyor
Acele almaya gerek yok ya, ağrı veya mevcut bir sağlık sorunu varsa fizyoterapist görüşü alınabilir
Bence mağazaya da sor. önce doğru kası öğrendiğinden emin olmak daha önemli
Herkeste aynı olmayabilir ama önce doğru kası öğrendiğinden emin olmak daha önemli
Benim dikkat ettiğim şey şu oldu: ağrı veya mevcut bir sağlık sorunu varsa fizyoterapist görüşü alınabilir
Fiyat kısmından önce önce doğru kası öğrendiğinden emin olmak daha önemli diye düşünüyorum
Kısa cevap: önce doğru kası öğrendiğinden emin olmak daha önemli
Evet mantıklı ama ağrı veya mevcut bir sağlık sorunu varsa fizyoterapist görüşü alınabilir
Bu biraz kişiden kişiye değişir. yine de önce doğru kası öğrendiğinden emin olmak daha önemli