Partnerimle fantezilerimizi konuşmak istiyorum, konuya nasıl girilir?
Yargılamadan ve sakin bir zamanda kendi isteğini anlatmak iyi bir başlangıç bence
Ben olsam önce şuna bakardım: yargılamadan ve sakin bir zamanda kendi isteğini anlatmak iyi bir başlangıç
Hayır cevabını kişisel algılamamak ve sınırları zorlamamak gerek, bunu atlamayın derim
Bu konuda yargılamadan ve sakin bir zamanda kendi isteğini anlatmak iyi bir başlangıç kısmı daha mantıklı geliyor
Aynı şeyi araştırırken ben de çok kararsız kalmıştım. yargılamadan ve sakin bir zamanda kendi isteğini anlatmak iyi bir başlangıç
Yorumdan çok ürün bilgisini okuyunca yargılamadan ve sakin bir zamanda kendi isteğini anlatmak iyi bir başlangıç öne çıkıyor
Acele almaya gerek yok ya, hayır cevabını kişisel algılamamak ve sınırları zorlamamak gerek
Bence mağazaya da sor. yargılamadan ve sakin bir zamanda kendi isteğini anlatmak iyi bir başlangıç
Herkeste aynı olmayabilir ama yargılamadan ve sakin bir zamanda kendi isteğini anlatmak iyi bir başlangıç
Benim dikkat ettiğim şey şu oldu: hayır cevabını kişisel algılamamak ve sınırları zorlamamak gerek
Fiyat kısmından önce yargılamadan ve sakin bir zamanda kendi isteğini anlatmak iyi bir başlangıç diye düşünüyorum
Kısa cevap: yargılamadan ve sakin bir zamanda kendi isteğini anlatmak iyi bir başlangıç
Evet mantıklı ama hayır cevabını kişisel algılamamak ve sınırları zorlamamak gerek
Bu biraz kişiden kişiye değişir. yine de yargılamadan ve sakin bir zamanda kendi isteğini anlatmak iyi bir başlangıç