İlk kez internetten alacağım, güvenilir siteyi nasıl ayırt ediyorsunuz?
Açık iletişim bilgisi, güvenli ödeme ve net ürün açıklaması önemli bence
Ben olsam önce şuna bakardım: açık iletişim bilgisi, güvenli ödeme ve net ürün açıklaması önemli
Sadece aşırı indirime bakıp satıcı bilgisini atlamamak gerek, bunu atlamayın derim
Bu konuda açık iletişim bilgisi, güvenli ödeme ve net ürün açıklaması önemli kısmı daha mantıklı geliyor
Aynı şeyi araştırırken ben de çok kararsız kalmıştım. açık iletişim bilgisi, güvenli ödeme ve net ürün açıklaması önemli
Yorumdan çok ürün bilgisini okuyunca açık iletişim bilgisi, güvenli ödeme ve net ürün açıklaması önemli öne çıkıyor
Acele almaya gerek yok ya, sadece aşırı indirime bakıp satıcı bilgisini atlamamak gerek
Bence mağazaya da sor. açık iletişim bilgisi, güvenli ödeme ve net ürün açıklaması önemli
Herkeste aynı olmayabilir ama açık iletişim bilgisi, güvenli ödeme ve net ürün açıklaması önemli
Benim dikkat ettiğim şey şu oldu: sadece aşırı indirime bakıp satıcı bilgisini atlamamak gerek
Fiyat kısmından önce açık iletişim bilgisi, güvenli ödeme ve net ürün açıklaması önemli diye düşünüyorum
Kısa cevap: açık iletişim bilgisi, güvenli ödeme ve net ürün açıklaması önemli
Evet mantıklı ama sadece aşırı indirime bakıp satıcı bilgisini atlamamak gerek
Bu biraz kişiden kişiye değişir. yine de açık iletişim bilgisi, güvenli ödeme ve net ürün açıklaması önemli