Sprey ve krem seçenekleri var, deneyenlerin önerisi nedir?
Etiket talimatına uyarak az miktarla başlamak daha kontrollü olur bence
Ben olsam önce şuna bakardım: etiket talimatına uyarak az miktarla başlamak daha kontrollü olur
Fazla kullanım hissi gereğinden çok azaltabilir ve partnere geçebilir, bunu atlamayın derim
Bu konuda etiket talimatına uyarak az miktarla başlamak daha kontrollü olur kısmı daha mantıklı geliyor
Aynı şeyi araştırırken ben de çok kararsız kalmıştım. etiket talimatına uyarak az miktarla başlamak daha kontrollü olur
Yorumdan çok ürün bilgisini okuyunca etiket talimatına uyarak az miktarla başlamak daha kontrollü olur öne çıkıyor
Acele almaya gerek yok ya, fazla kullanım hissi gereğinden çok azaltabilir ve partnere geçebilir
Bence mağazaya da sor. etiket talimatına uyarak az miktarla başlamak daha kontrollü olur
Herkeste aynı olmayabilir ama etiket talimatına uyarak az miktarla başlamak daha kontrollü olur
Benim dikkat ettiğim şey şu oldu: fazla kullanım hissi gereğinden çok azaltabilir ve partnere geçebilir
Fiyat kısmından önce etiket talimatına uyarak az miktarla başlamak daha kontrollü olur diye düşünüyorum
Kısa cevap: etiket talimatına uyarak az miktarla başlamak daha kontrollü olur
Evet mantıklı ama fazla kullanım hissi gereğinden çok azaltabilir ve partnere geçebilir
Bu biraz kişiden kişiye değişir. yine de etiket talimatına uyarak az miktarla başlamak daha kontrollü olur