Acele etmeden yeniden yakınlaşmak için deneyim ve öneri arıyorum.
Iyileşme süresine saygı göstermek ve baskısız iletişim kurmak önemli bence
Ben olsam önce şuna bakardım: iyileşme süresine saygı göstermek ve baskısız iletişim kurmak önemli
Ağrı, kanama veya kaygı varsa sağlık uzmanıyla görüşmek gerekir, bunu atlamayın derim
Bu konuda iyileşme süresine saygı göstermek ve baskısız iletişim kurmak önemli kısmı daha mantıklı geliyor
Aynı şeyi araştırırken ben de çok kararsız kalmıştım. iyileşme süresine saygı göstermek ve baskısız iletişim kurmak önemli
Yorumdan çok ürün bilgisini okuyunca iyileşme süresine saygı göstermek ve baskısız iletişim kurmak önemli öne çıkıyor
Acele almaya gerek yok ya, ağrı, kanama veya kaygı varsa sağlık uzmanıyla görüşmek gerekir
Bence mağazaya da sor. iyileşme süresine saygı göstermek ve baskısız iletişim kurmak önemli
Herkeste aynı olmayabilir ama iyileşme süresine saygı göstermek ve baskısız iletişim kurmak önemli
Benim dikkat ettiğim şey şu oldu: ağrı, kanama veya kaygı varsa sağlık uzmanıyla görüşmek gerekir
Fiyat kısmından önce iyileşme süresine saygı göstermek ve baskısız iletişim kurmak önemli diye düşünüyorum
Kısa cevap: iyileşme süresine saygı göstermek ve baskısız iletişim kurmak önemli
Evet mantıklı ama ağrı, kanama veya kaygı varsa sağlık uzmanıyla görüşmek gerekir
Bu biraz kişiden kişiye değişir. yine de iyileşme süresine saygı göstermek ve baskısız iletişim kurmak önemli