İlk deneme için küçük ve güvenli bir ürün seçmek istiyorum.
Geniş tabanlı, küçük ve pürüzsüz bir ürünle yavaş başlamak daha güvenli bence
Ben olsam önce şuna bakardım: geniş tabanlı, küçük ve pürüzsüz bir ürünle yavaş başlamak daha güvenli
Tabansız ürünlerden ve acele etmekten kaçınmak gerek, bunu atlamayın derim
Bu konuda geniş tabanlı, küçük ve pürüzsüz bir ürünle yavaş başlamak daha güvenli kısmı daha mantıklı geliyor
Aynı şeyi araştırırken ben de çok kararsız kalmıştım. geniş tabanlı, küçük ve pürüzsüz bir ürünle yavaş başlamak daha güvenli
Yorumdan çok ürün bilgisini okuyunca geniş tabanlı, küçük ve pürüzsüz bir ürünle yavaş başlamak daha güvenli öne çıkıyor
Acele almaya gerek yok ya, tabansız ürünlerden ve acele etmekten kaçınmak gerek
Bence mağazaya da sor. geniş tabanlı, küçük ve pürüzsüz bir ürünle yavaş başlamak daha güvenli
Herkeste aynı olmayabilir ama geniş tabanlı, küçük ve pürüzsüz bir ürünle yavaş başlamak daha güvenli
Benim dikkat ettiğim şey şu oldu: tabansız ürünlerden ve acele etmekten kaçınmak gerek
Fiyat kısmından önce geniş tabanlı, küçük ve pürüzsüz bir ürünle yavaş başlamak daha güvenli diye düşünüyorum
Kısa cevap: geniş tabanlı, küçük ve pürüzsüz bir ürünle yavaş başlamak daha güvenli
Evet mantıklı ama tabansız ürünlerden ve acele etmekten kaçınmak gerek
Bu biraz kişiden kişiye değişir. yine de geniş tabanlı, küçük ve pürüzsüz bir ürünle yavaş başlamak daha güvenli